Ask Your Question
0

Deploy fuel-plugin-ovsnfv VM's dont get an IP.

asked 2016-06-07 06:50:14 -0700

Ciu-B gravatar image

I deploy the fuel-plugin-ovsnfv on the same interface as my private network. My VM's dont get an IP when I deploy them. If I run the connectivity check I get the error.

Verification failed. Method verifynetworks. b3553141-b61a-4e9f-bf99-423b9e24fbd1: MCollective call failed in agent 'netprobe', method 'startframelisteners', failed nodes: Reason: Listener did not reported status Inspect Astute logs for the details

This error only comes up after deployment. I can run the connectivity check before deployment without any error.

Error inside netprobelistener.log: 2016-06-07 13:35:53,003 ERROR netprobelistener Link protocol on interface ens513f0 with vid None isn't UP 2016-06-07 13:35:53,004 ERROR netprobe_listener An internal error occured: Link protocol on interface ens513f0 with vid None isn't UP

edit retag flag offensive close merge delete

1 answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2016-06-17 07:03:53 -0700

billyomahony gravatar image

Hi Ciunas,

I deploy the fuel-plugin-ovsnfv on the same interface as my private network

That's definitely asking for trouble!

Take a look at https://ask.opnfv.org/question/1025/h...

edit flag offensive delete link more

Comments

Thanks for the answer Billy, You have cleared up a few questions about the plugin I had.

Ciu-B ( 2016-06-20 09:04:48 -0700 )edit

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

[hide preview]

Question Tools

Follow
1 follower

Stats

Asked: 2016-06-07 06:50:14 -0700

Seen: 290 times

Last updated: Jun 17 '16