Ask Your Question
0

Error in OPNFV deployment [closed]

asked 2016-01-14 08:20:11 -0700

Deivarayan gravatar image

Hi,

I am getting the below error while deploying Arno SR1 with one controller and one compute node.

[571] Error running RPC method granular_deploy: ddcfe20e-9bc9-4d84-94a1-3193db003a1c: MCollective call failed in agent 'uploadfile', method 'upload', failed nodes:

ID: 31 - Reason: Read-only file system - /etc/primary-controller.yaml

, trace:

["/usr/lib64/ruby/gems/2.1.0/gems/astute-6.1.0/lib/astute/mclient.rb:114:in `checkresultswith_retries'",

"/usr/lib64/ruby/gems/2.1.0/gems/astute-6.1.0/lib/astute/mclient.rb:60:in `method_missing'",

"/usr/lib64/ruby/gems/2.1.0/gems/astute-6.1.0/lib/astute/predeploymentactions/uploadfacts.rb:32:in upload_facts'", "/usr/lib64/ruby/gems/2.1.0/gems/astute-6.1.0/lib/astute/pre_deployment_actions/upload_facts.rb:19:inblock #in process'", "/usr/lib64/ruby/gems/2.1.0/gems/astute-6.1.0/lib/astute/predeploymentactions/uploadfacts.rb:19:in each'",# "/usr/lib64/ruby/gems/2.1.0/gems/astute-6.1.0/lib/astute/pre_deployment_actions/upload_facts.rb:19:in #process'",

"/usr/lib64/ruby/gems/2.1.0/gems/astute-6.1.0/lib/astute/deploy_actions.rb:25:in `block in process'",

"/usr/lib64/ruby/gems/2.1.0/gems/astute-6.1.0/lib/astute/deploy_actions.rb:25:in `each'",

"/usr/lib64/ruby/gems/2.1.0/gems/astute-6.1.0/lib/astute/deploy_actions.rb:25:in `process'",

"/usr/lib64/ruby/gems/2.1.0/gems/astute-6.1.0/lib/astute/deploymentengine/granulardeployment.rb:202:in #`predeploymentactions'",

"/usr/lib64/ruby/gems/2.1.0/gems/astute-6.1.0/lib/astute/deployment_engine.rb:36:in `deploy'",

"/usr/lib64/ruby/gems/2.1.0/gems/astute-6.1.0/lib/astute/orchestrator.rb:179:in `deploy_cluster'",

"/usr/lib64/ruby/gems/2.1.0/gems/astute-6.1.0/lib/astute/orchestrator.rb:56:in `granular_deploy'",

"/usr/lib64/ruby/gems/2.1.0/gems/astute-6.1.0/lib/astute/server/dispatcher.rb:111:in `granular_deploy'",

"/usr/lib64/ruby/gems/2.1.0/gems/astute-6.1.0/lib/astute/server/server.rb:142:in `dispatch_message'",

"/usr/lib64/ruby/gems/2.1.0/gems/astute-6.1.0/lib/astute/server/server.rb:103:in `block in dispatch'",

"/usr/lib64/ruby/gems/2.1.0/gems/astute-6.1.0/lib/astute/server/task_queue.rb:64:in `call'",

"/usr/lib64/ruby/gems/2.1.0/gems/astute-6.1.0/lib/astute/server/task_queue.rb:64:in `block in each'",

"/usr/lib64/ruby/gems/2.1.0/gems/astute-6.1.0/lib/astute/server/task_queue.rb:56:in `each'",

"/usr/lib64/ruby/gems/2.1.0/gems/astute-6.1.0/lib/astute/server/task_queue.rb:56:in `each'",

"/usr/lib64/ruby/gems/2.1.0/gems/astute-6.1.0/lib/astute/server/server.rb:101:in `eachwithindex'",

"/usr/lib64/ruby/gems/2.1.0/gems/astute-6.1.0/lib/astute/server/server.rb:101:in `dispatch'",

"/usr/lib64/ruby/gems/2.1.0/gems/astute-6.1.0/lib/astute/server/server.rb:85:in `block in performmainjob'"]

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason the question is answered, right answer was accepted by Deivarayan
close date 2016-01-20 07:38:35

1 answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2016-01-20 07:37:58 -0700

Deivarayan gravatar image

Its due to a hardware error in one of the sectors of my hard drive.

edit flag offensive delete link more

Question Tools

Follow
1 follower

Stats

Asked: 2016-01-14 08:20:11 -0700

Seen: 102 times

Last updated: Jan 20 '16